Over Lasbedrijf H.M. Mulder

Wij krijgen regelmatig van bezoekers de vraag: “Wat maken jullie nou eigenlijk allemaal?” Ons antwoord daarop luidt altijd: “U kunt beter vragen, wat maken wij nu niet?”. Bij Lasbedrijf H.M. Mulder proberen we er alles aan te doen om de wens van een klant waar te maken. Daarbij zijn wij zeer flexibel en daardoor kunnen wij veel klanten helpen.

Dan moet de wens van de klant natuurlijk wel uitvoerbaar zijn. Maar weet wel, wij hebben nog maar weinig “nee” moeten verkopen. Zo kan het zijn dat we het ene moment de schenktuit aan de theepot van tante Annie solderen. Om het andere moment verder te gaan met de fabricage van een geavanceerde sorteermachine met een weegunit, die tot op de gram nauwkeurig moet afwegen.

Wat maken wij dan?

Eigenlijk maken wij alles op het gebied van metaal. Zo maken wij een kast, een deur, diverse meubelen of misschien wel een plantenbak. Maar zo is er nog veel meer wat wij van metaal kunnen maken. Bij Lasbedrijf H.M. Mulder is ons niks te gek als het om metaal gaat!

Hoe werkt dit dan?

Veelal maken wij al die mooie metalen producten volgens nette tekeningen en/of digitale bestanden. Alles netjes uitgetekend met maten en graden. Dat werkt altijd wel het fijnst. Maar regelmatig ontvangen wij een klant die met een eigen gemaakte tekening of schets bij ons langs komt. Of wij dit dan kunnen maken?

Wat de klant ook graag wil laten maken en of het een bestand of een eigen gemaakte tekening is, bij Lasbedrijf H.M. Mulder doen wij er alles aan om te voldoen aan de wens van de klant. Want alleen zo kunnen wij tot ieders tevredenheid de opdracht verwerken.

Opgericht in 1985

Ons bedrijf bestaat inmiddels 35 jaar en is opgericht in 1985 door H.M. Mulder senior en is later uitgegroeid tot een heus familiebedrijf met vader, moeder, dochter en beide zonen in de werkplaats. In 2002 hebben de ouders Hennie en Ada een stapje terug gedaan. Hierdoor werden beide zonen, Aart-Jan en Hennie, de directie van Lasbedrijf H.M. Mulder. Ons bedrijf heeft een prachtige staat van dienst met zeer trouwe en tevreden klanten.

Wij hopen u daarom nog vele jaren van dienst te kunnen zijn met ons vakmanschap en ons uitgebreide assortiment.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u vragen, idee├źn of wensen op het gebied van metaal? Neem dan nu contact met ons op!

Onze referenties:

HCM Meubelproducties B.V.